slm tüm avşarlıyım diyen dostlar, üzülerek diyorumki artık bende çekiliyorum, ne kadar uğraştık isede gündemle ilgili, kamuoyu oluşturamadık galiba, çoğu çevrelerden duyduğumuz onca lafa karşı siper ettik kendimizi ama değmezmiş bakın bir vişne bayramını bile kimse ilgilenmezken bizler sürekli gündemde tuttuk ama nafile, demekki yeterince kimse ilgilenmiyomuş anlaşılan budur, dedikki varsa tepkiniz yazın ama kimsede tık yok, lafa gelince en önde hizmete varım diyenler şimdi nerde, hani hep destek, tam destek diyodunuz, şimdi nerdesiniz illaki bıçak kemiğe dayanıncamı ortaya çıkacaksınız, yani büyük kurtarıcı, oda ABD filmlerinde oluyo, o kabiliyette sizlerde yok anlaşılan, radyomuza destek verelim dedik kimse yol yordam göstermedi almanyadaki gurbetçilerimiz hariç, abdullah abimizin siteye destek mahiyetinde yazılar yamaya başladık hemen dediler sen kimsin, sana ne, senden başka yazacak yokmu, senden başka avşarlımı kalmadı, sen git işine bak, millet bilir işini, milleti kendine düşman ediyosun bak, gibisinden laflar işittik ama yinede caymadık yazdık millete bilgi vermeye çalıştık bizler nekadar biliyosak onlarda bilsin istedik, malumunuz insanlar her şeyi ister, her şey onun olsun der, ama işin zorluğunu görünce hemen kaytarır onun için abdullah abimizede burdan teşekkür ediyorum benim gibi birisine insan muamelesi gösterip yazılarıma yer verdiği için, evet arkadaşlar ne kadar uğraşsakta olmuyo demekki, eğer sürçü lisan etik ise affola, hepiniz hakkınızı helal edin, ben hepinize hakkımı helal ettim,bundan böyle artık yazı yamama karaı almış olduğum için, şimdiden bana göstermiş olduğunuz sabır için teşekkür ederim kimse dayanamazken sizler sürekli dinlediniz, okudunuz, belki kızdınız, belki destek verdiniz, hepiniz allaha emanet olun. son yazısı ile dinardan (baki coşkun) ... almanya ekibinden süleyman altıntaş özellikle sana teşekkür ederim allah razı olsun yazın güzel ama tek sen değil tüm köylü ilgilenmesi lazımdı ama olmadısende hakkını helal et abi........